Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos babát minden nap...

3 hónapos babát minden nap meg kell fürdetni?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam olyat, hogy nem tesz jót neki, ha minden nap fürdetve van, mert nem kúszik mászik,így nem is koszos...Vélemények? Én minden nap fürdetem.
2012. febr. 27. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3.vagyok

Megkérdezhetem miért kapom folyamatosan a lepontozást?Mi rosszat írtam???Itt mindenkinek 100%-van,engem meg pontoztok le.Legalább indokoljátok légyszíves!

2012. febr. 28. 15:00
 12/12 Emianya ***** válasza:
en az elejen nem fürdettem,mert a korhazban azt mondtak,amig le nem esik a köldökcsonkja,csak heti 2 szer lehet fürdetni,mert oke,hogy tiszta viz,megis elfertözödhet neki.ugyhogy en csak kb.a 8.hettöl fürdetem minden nap.van,hogy bealszik fürdes elött ilyenkor en nem ebresztem fel.hadd aludjon szegenykem.(fürcsi elmarad)
2012. dec. 20. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!