Hány naponként kell, ajánlott fürdetni egy babát? (3 hónapos)
állítólag 2 naponként a legjobb.
én naponta fürdetem, mert szerintem az alvásra hangolódás fontos része.
Magyarországon a napi fürdetés a megszokott. Tőlünk nyugatra bizony nem mindennap fürdetik a babákat.. Pl az USA-ban bevett szokás, hogy csupán 2 naponta... Különben a bőrnek tényleg sokszor jobb...
Az altatást meg meg lehet a napi fürdetés nélkül is oldani, nem feltétele annak, hogy kialauljon a "napi rutin".. Pl. sokan délelőtt fürdetnek, ezzel indul a nap, esére meg más ceremóniát vezettek be.
A nem magyarok (cig.) hetente. És a babáját is csak 4-5 naponta. durva.
én mindennap megfürdetem, mert ez az alvás előtti "szertartás" része. viszont volt már olyan, hogy kimaradt, mert meghúzodott a karom és nem tudtam felemelni.
Nem tudom, akkor csak velünk nem stimmel valami, ugyanis ha 2naponta fürdik, akkor bizony büdös a kicsi, bebukja a nyakába a tejet, és nagyon ki is pirosodik.
Szóval ezért mi naponta fürdetünk.
Amúgy a babák porfogók, a redőket egyszer töröljétek ki olajos vattával, tiszta ágy tiszta ruha... a poént nem lövöm le.
A napi rutin megszokásához és a nyugodtabb éjszakákhoz jobb ha naponta. Viszont annyira érzékeny még a bőrük, hogy jót tesz nekik ha kicsit pihentetve van és a normál bőrflóra ki tud alakulni így a 2 naponkénti verzió is jó.
3-4 naponta már nem túl egészséges.
Sziasztok
Angliaban elek.En naponta furdetek.Baratnom kisfianak borproblemai vannak es hetente 1szer furdetheti minden tusfurdo es sampon nelkul.
Magyar lany es nem roma.
Masik angliai baratnom tesoja Svajcban lakik es neki is heti 1-2 alkalmat mondtak.
A vedono nekem minden masnapot javasolta, de a lanyomnak szulsege van ra lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!