Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány naponként kell, ajánlott...

Hány naponként kell, ajánlott fürdetni egy babát? (3 hónapos)

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is úgy tudtam, hogy naponta, két naponta ajánlott furdetni, de a háziorvosom hetente kétszeri alkalommal ajánlja(a bőrön található zsírréteg miatt, nem szabad lemosni, mert kiszárad a bőre meg valami bőrbetegséget okozhat a sok víz, szappan/sampon).

Nem vagyunk romák, ő sem az, neki 8 hónapos kislánya van.

Csak kíváncsi voltam, hogy ki hány naponta fürdeti. Ha nem is fürdik naponta, azért megmosdatom... Szóval nem hanyagolom el a babám. - csak hozzáteszem, még mielőtt leszólnának :)

2011. márc. 18. 20:57
 12/14 anonim ***** válasza:
én abból indulok ki, hogy szegénynek egész nap rajta van a pelus a fenekén és szerintem jól esik neki is kicsit megszabadulni tőle (sztem a nők is várják, hogy megszabaduljanak a betéttől a nehéz napokon, nem??); szóval én egyértelműen a mindennapos fürdetés mellé teszek egy voksot. (persze, ha csak nincs vmilyen eü kizáró ok)
2011. márc. 18. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak lesek, hogy mik vannak itt?? Nekem eszembe nem jutott még soha, és nem is hallottam még ilyet, hogy nem fürdetik egyes anyák a gyermekeiket csak kétnaponta?? 3 gyerekem van, a kicsi 8 hónapos, de most újat mondtak nekem.
2011. márc. 19. 11:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Attól még a fenekét meg lehet mosni. Én eleve minden széklet után megmosom ha van rá lehetőség. Nincs is szükség popsikrémre vagy hintőporra.

És ha minden nap mosod sem árt annyira. Szerintem az a friss vizecske nagyon kellemesen hat lefekvés előtt. Max tusfürdőt nem kell minden nap használni.

Azért egy kisbaba bőre nagyon érzékeny és könnyen hajlamos a bőrbetegségekre, úgyhogy tényleg nem árt ha néha pihentetve van.

2011. márc. 19. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!