Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól viszitek babátokat...

Mikortól viszitek babátokat bevásárló központba? 2-3 hetest már vihetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 12:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En sem vinnem 2-3 hetesen a babamat, de nincs mas valasztasom. Ferjem keso estig dolgozik, hetvegen is, szuleim 1500 km-re.
2012. febr. 27. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Én se úgy értettem, hogy soha nem viszem a nagyobbat! De most, amikor mindenki influenzás, nem töltöm benn az időt a bevásárlóközpontokban, na nem muszáj. Amúgy a nagyobbik imádja a boltokat, sokszor megyünk is, de most kihagyjuk :) Az immunrendszer erősitéséhez nálam nem tartozik hozzá az influenza, ha nem muszáj :)
2012. febr. 27. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
2.5 hetesen már vittem, de ő nyári baba volt. Téli babát lehet, hogy nem mernék ilyen hamar vinni.
2012. febr. 27. 16:42
 14/14 anonim ***** válasza:
34%
Az én fiam 7 hós, de még nem volt bevásárlóközpontban. A zaj, bacik nem neki valók még. Majd nyáron már megyünk.
2012. febr. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!