Mikortól viszitek babátokat bevásárló központba? 2-3 hetest már vihetek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 12:54
1/14 anonim válasza:
6 hetes volt amikor vittuk, karacsony volt, menni kellett vasarolni, kulonben nem vittem volna, most 3,5honapos de nem megyunk az influenzajarvany miatt
2/14 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni én is: elvileg igen, de most a járvány miatt nem vinném. Egy ilyen helyen a levegőben vannak, lehetnek a bacik!
3/14 anonim válasza:
2-3 hetes babával influenza járvány idején, még a kapuig sem mennék ki. Pihenjetek, élvezzétek, szokjátok egymást. Én a 10 hósomat még csak egyszer vittem, akkor is 10 percre ugrottunk be valamiért. Pláza nem csecsemőnek való.
4/14 anonim válasza:
nekem öszi baba volt kb 3 hetesen mentünk elször DM-be délelött. szerintem ha ilyen helyre viszed akkor menjél mikor alig vannak.
5/14 anonim válasza:
a többiek megírták amit én akartam!Ugyan ez a véleményem elvileg 3 hetes kortól kb vihetnéd ha muszáj/kell/akarod de ebben a járványos időszakban minek kockáztatni egy ilyen pici babánál?egyébként nem csak az influenzára gondolok,rota vírus is terjed (hányás hasmenés) tesóm osztályában 7 en betegek emiatt!Maradjatok otthon szerintem lassan jön a jó idő/vége a járványnak ráértek még ilyen tömegbe menni vele!
6/14 anonim válasza:
Szerintem ne vidd, nehogy megbetegedjen a kicsi. 1,5 hós volt a lányom mikor először mentünk vele a Cora-ba. Akkor nem volt semmilyen nyavaja, ha lett volna, itthon maradunk.
7/14 Disi válasza:
Mi is később vittük el bevásárolni magunkkal és az is csak Interspar volt. A védőnőm is azt ajánlotta hogy lehetőleg egyáltalán ne vigyük be ilyen helyre, mert csak forgatják a levegőt, így minden baci benn marad. Persze ezt nem nagyon lehet megvalósítani, de azért ilyenkor ha járványt emlegetnek egyikünk megy külön bevásárolni babó nélkül, inkább nem kockáztatok.
8/14 anonim válasza:
bevásárló központba még a 2 évesemet se szívesen viszem, 2-3 hetes babát meg főleg nem tennék ki a járványnak, klímának, neon fénynek, tömegnek, ect..
mikor pici volt akkor hét közben kisebb közértbe mentem vele meg dm-be, hétvégén meg szüleim vigyáztak rá arra a 2 órára míg mi bevásároltunk
9/14 anonim válasza:
Most, amig járvány van, még a 2 évesem se viszem bevásárlóközpontba, ne hozza haza a virust a fél évesnek. Közösségbe nem jár még, igy onnan nem hoz semmit. Menjetek sétálni a levegőre :) Bevásárlóközpont nem séta :)
10/14 anonim válasza:
Most megfogtok kövezni tuti, de nem értek teljesen egyet Veletek. :) Oké, hogy 2-3 hetesen még talán ne vigye a babát bevásárlóközpontba (bár nekem nyáron született a lányom és bizony vittem),de a nagyobb babákat nem kell hermetikusan elzárni mindentől, mert mitől alakul ki az immunrendszere, ha nem kell védekeznie? A kislányom 9 hónapos lesz, minden héten megyünk bevásárolni és Őt is viszem magammal. Még egyszer sem volt beteg a 9 hónap alatt. Ha elzárjátok a gyereket, amikor közösségbe megy, minden nyavalyát el fog kapni, mert nem tanult meg a szervezete védekezni. Nem egy példa van rá a környezetemben is. De ez csak az én véleményem, mindenki úgy cselekszik ahogyan jónak látja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!