9 hónapos babámnak szeretnék nagyon finom ételeket készíteni, de olyat, ami egészséges is, nem cukros, nem sós. Etc. Vannak ilyen kedvenceitek?
Én karácsonyra kaptam a MEgújulás szülés után c. könyvet, abban pont ilyen receptek vannak, ráadásul úgy, hogy ha kiveszed a baba részét, a többit be tudod fejezni sóval, egyebekkel magatoknak. :)
Én már ebből főzök, csak ajánlani tudom.
A baba étele is csak akkor lesz finom,ha teszel bele sót,vagy cukrot is. Te sem ennéd meg enélkül az ételt.
Később nem fogadja majd el a normálisan fűszerezett ételeket.
2. ez nem igaz!! egy éves korig NEM LEHET sót használni, a cukorra meg nem kell rászoktatni.
Zöldfűszereket viszont bátran lehet használni.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Megveszem a könyvet, rám fér a megújulás is.
Kérlek Benneteket, ne vitázzunk arról, hogy sóval, cukorral, vagy anélkül a jó-e. Olyan válaszokat várnék, amiben könyvet vagy saját jó kis receptet tudtok megosztani.
Egy pici cékla nagyon meg tudja bolondítani a zöldségeket. Bármihez hozzá tudod rakni, csak ne sokat, mert erős de különleges íze van. A babák szeretik.
Gyümölcshöz néha teszek egy kis Sinlac-ot. Ez is nagyon finom így.
Sóról csak annyit hogy mi pl Himalája sót használunk, tele van mindenféle ásványi anyaggal, de csak utólag szabad hozzá aadni az ételhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!