Mit adtok 3-4 honapos babatokra ejszakara 21-22 fokos szobahömersekleten?
Majd megnezem az orrat. Ha az hideg akkor fazik? Szerintem az sokkal hamarabb kihül mint a kez...De ha pl. seta közben alszik el, akar 5 orat is alszik, akkor baranyszörzsakban van es meleg a keze, az arca pedig hüvös (az orrat nem tudom), de nem olyan jeghideg mint este a keze szokott.
Csak anyatejet kap, az 37 fokos...
Ha kókuszmatracotok van a kiságyban, szerintem tegyél alá egy plédet... én mindíg így csinálom (barátnőm javasolta, mert az Ő kisfia mindíg fázott majd rájöttek, hogy mivel a kókuszmatrac jól szellőzik, ez télen nem mindíg előnyös mert nem csak a fejecskéjénél szellőzik). Tehát én így altatom kislányom hosszú ujjú body, rugi (van hogy hosszú ujjú van hogy rövid ez változó), zokni. Egy pléd félbehajtva, ami alatta is van és be is takarom vele, plusz paplan. Az én lánykám így alszik, kb 20-21 fokos szobában.
Nekem azt mondták a babák keze és lába nem mérvadó, nekem azt mondták a mellkasát és a nyaka alatt a hátát nézzem (de teszem hozzá az én kislányomnak igenis hideg a keze ha fázik, és ha ráadok plusz egy kis vékony kardigánt felmelegszik- tehát én ezzel nem feltétlen értek egyet).
A babáknak a TARKÓJÁN kell nézni, hogy fázik-e vagy meleg van...
20 fokos szobában egy hosszú ujjú body+ hálózsák van a kislányomon, bőven elég, jól alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!