Ha nappal felkeltem a babámat amikor épp a hosszút (3-3,5 óra) alussza, akkor ő ezt automatikusan "átteszi" éjszakára?
Úgy értem, a 11 napos kisfiam nappal 2x alszik 3 órát, egyébként mindig 2 óránként kér enni.
Éjszaka ezért alig tudunk pihenni.
Ha esetleg nem engedném nappal 3 órát aludni, akkor ő ezt éjjel pótolná?
Normális esetben eszembe sem jutna variálni, had egyen amikor neki jó,csak így gyakorlatilag nappal használhatatlan vagyok a 2,5 éves "nagy"lányom számára...
Mindössze emiatt jutott eszembe!
Félreértés.
A nagylányom 2,5 éves, a kisbabám 11 napos.
A kicsiről szól a kérdés, és a nagylányomat kell napközben ellátnom, szórakoztatnom...
De így hogy éjjel 2 óránként kelek, elég nehéz.
Sajna semmit nem tudsz csinálni.Vagyis várni, és lesni a naptárt, hogy nőjön a gyerkőc:-)))
Én is próbáltam így is, úgy is, de mindig éjszakázás lett a vége:-(( Nekem is kicsi még a nagy is.Most már 4 hónapos a kisebbik, egyszer kel éjszaka.
A 11 napos baba nem kicsi???????????
Hát akkor ki számít kicsinek????
Köszönöm a válaszokat, akkor várok hátha javul a helyzet idővel...
Jézus...egy 11 napos baba már nagy ahhoz hogy éjszaka keljen enni????Istenem hova fejlődik ez a világ???Hát minek szül az ilyen gyereket aki egy 11 napos babát leakar szoktatni az éjszakai evésről/kelésről???
Kedves Kérdező!
Csak kitartást tudok javasolni,hidd el majd beáll a kicsinél is hogy nappal kevesebbet alszik,többet mozog,nappal többet aszik és akkor éjszaka nem kel annyiszor!Addig meg kitartás!Gondolom a nagy azért még alszik ebéd után???Na akkor felejts el mindent és feküdj le te is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!