Ma 6hónapos a kislányom! Kb.2hete kezdtem el megpróbálni a hozzátáplálást, de nem nagy sikerrel. Nem igazán fogad el semmit.1-2kanál után nem kell neki. Miért?
Anyukádnak igaza van.
Először is mindig szopi után kell adni a hozzátáplálást. Egy szopi kiváltása akár hónapokig is tarthat. Egy 6 hónapos babának még tényleg csak pl. néhány kanálka gyümölcslére van szüksége az anyatej mellett. Egy a lényeg: ne erőltesd, a babád majd tudja, hogy mikor van rá szüksége.
Például a nővérem az egyik fiával úgy járt, hogy 1 éves koráig semmit nem fogadott el a cicin kívül, mégis szépen fejlődött.
Én is úgy csináltam, hogy kósti pár kanál majd cici.
Pesze, ha jóllakik nem fog neked savanyú almát enni!
Sztem hagyatkozz a megérzéseidre és etesd úgy, ahogy szted el is fogadja, de nem kell túlzásba vinni.
Pl. amikor eszegetett a babó pár kanállal, még kért volna csak nem akartam, hogy a pocakját bántsa eltettem az asztalról és vittem szopizni.
Csak ügyesen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!