Vennétek használt cipőt 15 hós babátoknak?
Azért a "használt" kifejezést érdemes átgondolni.
Pl. ha Vaterán vásárol az ember, akkor ott kötelező "használtnak" feltüntetni azt, ami már volt valaki lábán, akár egyszer is.
Én vettem már olyan cipőt, ami az eladó szerint 2x volt a gyereke lábán, és a cipőt megnézve ez igazolni is látszódott. (Fehér talpú volt, de sem hiba a recéken, sem folt nem látszott rajta).
Ha egy ilyen cipő nem számít "újnak", akkor azt hiszem cipőboltban sem szabad vásárolni, ugyanis könnyen lehet, hogy már 20-an rápróbálták a gyerekükre azt a modellt, amit mi megveszünk. És akkor az sem tekinthető újnak, hiszen "le van járva"...
Egyáltalán nem szőrszálhasogatásnak szántam.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy a használt és használt cipő között elég nagy különbségek lehetnek, és hogy pl. a Vaterán "használtnak" KELL feltüntetni azt is, ami kétszer volt rajta valaki lábán. És ez ugyanolyan állapotban van, mint bármelyik boltban vásárolt (ami szélső esetben akár már többek lábán rajta volt "újonnan", mint a másik "használtan"), tehát én ilyet jó szívvel megvásárolok. És minden olyat, ami nem kopott sarkú. (Mert az orra egy rúgástól lekophat, attól még ha a sarka ép, az is lehet szuper jó játszó cipő)
De szerencsére mindenki olyat vesz, amilyet akar és tud!
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!