Linkelnetek nekem kepet babatok szobajarol? Most fogunk elkoltozni egy nagyobb lakasba es szeretnek otleteket meriteni. Koszonom lanyok!
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 20:37
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
Gyönyörűek a szobák!!! Nagyon tetszik szinte mindegyik! A kislány szobát látva nagyon remélem, hogy kislány lesz a 2. babánk. :D
Köszönöm, sok ötletet merítettem innen.
(nyáron költözünk és lesz külön szobája a kisfiamnak, így Én is kiélhetem majd a kreativitásomat!)
13/16 anonim válasza:
Első vagyok megint.
Közben megkerestem a többi babaszobás képünket!
Ez volt a lányom szobája, mikor megszületett. Én is vetítővel rajzoltam fel és utána saját kezűleg festetem ki.
Most már 4 éves nagylány, Dóra rajongó, mikor a kicsi született akkor kapott új szobát, természetesen igazi csajos Dóra szobát. :)
Húú a csajos szoba eszméletlen volt, nem tudom már hányadik válaszoló linkelte, tényleg egy álom szoba. Gratula!
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
kedves 09:39-es valaszolo! Tapeta is van a falon, vagy az kezzel festes?
2012. febr. 24. 23:06
16/16 A kérdező kommentje:
gyonyoru szepek a szobak! Koszonom szepen a segitseget es a sok jo otletet. Nincs jo kezugyessegem , de ezt a diavetitos falra festest lehet megprobalom.
2012. febr. 24. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!