Linkelnetek nekem kepet babatok szobajarol? Most fogunk elkoltozni egy nagyobb lakasba es szeretnek otleteket meriteni. Koszonom lanyok!
a 3,5 éves fiam szobája(illetve annak egy része)
Képet most nem tudok mutatni, de leírom, hátha az is hasznos: fenyőbútor van a gyerekek szobájában, a falak a régi házunkban napsárgák voltak, macimintás szegéllyel, most sima fehér, de raktam fel micimackós falmatricákat. A függöny is micimackós és a gyerekek ágyán a terítő is (3 gyerekágy, még csak kettőben "laknak", hamarosan jön a harmadik). Egyszínű szürkés-cirmos a szőnyeg, könnyű takarítani és nem akartam mintásat, mert úgy már túl csicsásnak tűnt nekem, de így szép. A születendő legkisebb ágyán van fejvédő, hogy beleilljen a képbe, az is micimackós. Azért ezt a motívumot válaszottam, mert különböző neműek a gyerekek, így se nem csajos, se nem fiús a szoba, viszont barátságos, kedves.
A játékok nagyrésze nem polcokon, hanem színes műanyag ládákban van, így könnyű rendet tartani és hamar megtanultak segíteni is összepakolni. A ládák színei harmonizálnak a függönnyel. Eddig még mindenki dicsérte a szobájukat, szerintem is nagyon barátságos, kedves, a gyerekek is szívesen vannak benne.
itt már meg lehet tekinteni a képet:
Első vagyok.
Bauhausban vettük a tapétát, 1 tekercs 2500 ft volt és 4 tekercs kellett összesen. Mondjuk pici a szoba. Festve sokkal drágább lett volna és ez világít is. A fiam imádja, esténként sokáig nézegeti miután lefektetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!