Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell vizet is adjak a babának?

Kell vizet is adjak a babának?

Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a kislányom reggel és vacsorára cicizik, tízóraira gyümit, ebédre főzeléket eszik és uzsira tejpépet iszik. Napközben nem issza a vizet, leveket és a teát sem. Vagy így nem is kell neki adnom?
2012. febr. 23. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen kellene,mert ha csak reggel-este kap folyadékot az kevés.Napközben nem kéri a cicit?Ha nem fogad el mást (7 hósan az enyém se)akkor tejcit még kellene.
2012. febr. 23. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
kellene víz is, ha nem cicizik napközben
2012. febr. 23. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Minden szilárd után kínáld folyadékkal(vízzel) próbálj ki többféle itatót, poharat stb valamelyiket csak elfogadja. Cicivel nem kínálod evés után? Ezek már kiváltott étkezések?
2012. febr. 23. 18:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezek már kiváltott étkezések. Így nem szívesen ciciztetném napközben.
2012. febr. 23. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.
2012. febr. 23. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi is hasonló cipőben járunk,annyi a különbség,hogy az én lányom tápszeres.Reggel-este tápszer,ebédre főzelék,uzsira tejpép gyümölccsel.Ő sem akar elfogadni se vizet,se teát(gyerektea,cukor nélkül),én sem tudom,hogy itassam,próbáltam pohárból,csőrös itatóból,cumisüvegből,de sehogy nem kell neki.

Szóval engem is érdekelne néhány praktika.

2012. febr. 24. 16:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam mindent és a mokkáskanállal adagolom a vizet. Máshogy nem hajlandó inni. :-)
2012. febr. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!