1 éves babának forraljátok még a vizet?
Figyelt kérdés
Kérdeztem a védőnőt, ő azt mondta, hogy forraljam még. Tápszert még kap reggel-este, illetve issza is a vizet, de elég keveset naponta. Mikortól adhatok neki sima csapvizet?2012. jan. 16. 16:49
1/8 anonim válasza:
én már 11 hónapos kora óta nem forralom,indok nincs csak a fejem után mentem mert a védőnők néha mondaNAK ÉRDEKES DOLGOKAT és lám semmi bajuk:))
2/8 anonim válasza:
Én 2 hós koráig forraltam az anyatej mellé adott vizet, azóta csapvizet isznak. Élnek, egészségesek.
3/8 A kérdező kommentje:
Férjem is azt mondta, hogy elvileg a csapvíz mindenki számára iható, egészséges, és rendszeresen ellenőrzik...
2012. jan. 16. 17:06
5/8 anonim válasza:
Én még forralom, de csak azért mert időmből kitelik, a forraló 3 alatt felforralja, szinte nem kerül semmibe.Pedig finom az itteni víz, de én így nyugodtabb vagyok.Csapvizet is ivott már a lányom, nem volt baja tőle.A tejet sem forralom neki de a vizet mégis, hogy miért, ne kérdezd:)
6/8 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok megint: amikor az első babám született, még egy laborban dolgoztam és kíváncsiságból beugrottam, megnéztük a vizet, tisztább volt, mint a másik két ásványvíz minta... szóval én a csapvízre szavazok, hacsak nincs valami ismert probléma a környéken (magas vastartalom, szennyeződés, coli).
7/8 anonim válasza:
Soha nem forraltam neki. 7 hónaposan kezdett cicin kívül mást is enni, 8 hónapos kora óta iszik.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem egy másik védőnőt: szerinte nem kell már forralni. Megkérdeztem a doktornőt, szerinte kell!:)
A laboros tapasztalat nagyon tetszett!
Köszönöm a válaszokat! Pár napig még vízforralózok, aztán vége...
2012. jan. 17. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!