Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebbe forralhatom a vizet a...

Ebbe forralhatom a vizet a babának?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy vízforralót hogy ha megyünk hosszabb útra akkor tudjam felforralni a vizet a tápszerhez.Vagy csak gázon lehet felforralni a vizet??
2011. dec. 20. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:

miért csak gázon lehetne?

nekünk nincs is gázunk, na jó elektromos a fözölep, de én csak is vizforralóban forraltam. habár mi szürtük a vizet mert nálunk rettenetesen vízköves, kb féléves koráig.

2011. dec. 20. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem. Jó a vízforraló. Az tuti forró vizet csinál :)

Én azt vittem magammal nyaralásra, meg vettem babavizet is.

2011. dec. 20. 12:23
 3/4 anonim ***** válasza:
én is vízforralóban forralom neki:)úgy is jó,és még kényelmesebb is
2011. dec. 20. 15:34
 4/4 anonim válasza:

Van külön ilyen cumisüveg-melegítő vagy mi a neve. Belefér a tápszeres üveg is és lehet is tenni bele.

Konnektorba dugós, tölteni kell bele kis vizet, és azthiszem az idő vagy a hőmérséklet állítható rajta. Amivel én találkoztam azon egy ilyen tekerős gomb volt. Tesómék ilyenben melegítenek. :)

[link]

pont ilyennel :)

2012. jan. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!