Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan adjátok a babának...

Ti hogyan adjátok a babának az angol vizet?

Figyelt kérdés
Étkezés előtt vagy után, hányszor egy nap, hatásos?
2012. febr. 17. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi evés után adtuk, max napi 6szor szabad, benne van a tájékoztatóban, kiskanállal. 6 hós korig 1 kiskanál/alkalom. Nálunk nagyon bevált. :)))

7 hós lány anyukája

2012. febr. 17. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Megnéztem a tájékoztatót de nincs benne, hogy étkezés előtt vagy után csak a max 6 alkalom naponta. Ma 1 hónapos a fiam így már kaphat. Láttam, hogy 1 kávéskanállal kell adni az szerintük kb 5 ml. Szerinted ha Panadol adagoló inekciójával szívok fel 5 ml és úgy adom be az jó lehet? Félek, hogy a kávéskanalas adagolás a gyereken landolna....
2012. febr. 17. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 1,5 hónapig adtam kisfiamnak az angol vizet, nagyon sokat segített. Étkezés közben vagy után van a papírján. Én szinte minden szopi(kb. 8-szor)után adtam neki egy 3 ml-es fecskendővel, mert akkora volt itthon. így is a maximális mennyiség alatt maradtam. A kanalat kiverte a kezemből vagy ha sikerült is a szájába raknom kiköpte. Fecskendővel szépen lassan belecsepegtettem, nem tudott annyit visszaköpni. Egyébként a fordítás rossz, mert 5 ml nem kávés, hanem egy evőkanál, megmértem. Kell egy hát kb mire hat, de megéri kivárni. Kisfiam szörnyen kólikás volt, kegyetlen fájdalmai voltak, semmi nem segített neki csak ez. A lényeg a rendszeresség, hogy ha már úgy látod nem fáj a hasa, ne hagyd abba. Én elkövettem ezt a hibát és kezdhettünk mindent elölről. Aztán 3 hósan szépen elhagytuk, a hasfájással együtt.

2012. febr. 17. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Nagyon bízok benne, hogy nekünk is be fog válni!
2012. febr. 19. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!