Mennyit és mit segít párotok a baba körüli teendőkben? Mindenből kiveszi a részét? Mennyi időre tudod rábízni?
Nagyon segítőkész. Férjem fürdet, altat, pelenkát. Van, hogy hétvégén csak ő pelenkáz :)
annyira imádom, egy igazi férfi, nagyon büszke vagyok rá, hogy így tud foglalkozni a gyerekkel. A gyerek meg nagyon imádja cserébe.
Milyen sok szerencsés anyuka van itt! :)
Az enyém az elsővel semmit sem segített de olyan 1,5-2 éves korától megváltozott. Most 3 éves és a nagyon apás lett, nagyon jól elvannak nélkülem, nem is hiányzom. Most 5hetes a pici és 6 napig voltunk bent a kórházban. Most még jobban összejöttek, imádják egymást, visz magával apa mindenhová már néha féltékeny is vagyok picit. :O
Az első 1évben én el akartam válni annyira letojta a férjem az itthoni dolgokat most meg egészen más. Annyit segít,h. Ettől többet nem is kérhetnék. Persze a pici most is teljesen az én feladatom de minden másban számíthatok rá. Nem gondoltam volna 2éve,h. ekkorát változhat még 37 évesen. Van remény sorstársaim ne adjátok fel!
Az első naptól kezdve sokat segít. Pelenkázik, etet, sétálni viszi. Ő fürdeti minden este, legtöbbször ő fekteti le aludni. Hétvégén ebéd után is le szokta tenni.
Akár egy egész napra is rábízhatnám, bár erre még nem volt szükség. Eddig max. fél napot voltak kettesben, de csak azért, mert nem nagyon akad egész napos programom. :)
Éjszaka kelt ő is, vagyis felváltva oldottuk meg az éjszakákat. Ez akkor szűnt meg, amikor nagyon anyás lett a lányunk, és éjjel csak én tudom megnyugtatni.
Szerencsés vagyok, mindenben segít. :) Egy éves a kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!