Az elkészített tejpépből a maradékot (amit meghagyott a baba) ha hűtőbe teszem, később (mondjuk másnap reggel) még oda lehet adni a babának, vagy el kell önteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 20:11
1/7 anonim válasza:
Ha holnap reggel meglátod az állagát a maradék pépnek, biztos leszel a válaszban :)) Öntsd ki! Folyós lesz. Az csak frissen jó.
2/7 betta55 válasza:
Szerintem öntsd ki,mert tisztára folyékony állagú lesz és furcsa színű.Már fél óra múlva sem szoktam odaadni ezmiatt.Készíts neki kevesebbet,mint az írt adag és azt tuti,hogy megeszi.Minden jót.
3/7 anonim válasza:
Én mindig kiöntöm a maradékot, csak frisset adok neki. Félek, hogy valami baja lenne, a tápszerrel is igy vagyok
4/7 anonim válasza:
Én mindig megeszem a maradékot :) szoptatok is kár a tápanyagért
5/7 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszadóval. Használhatatlan lesz. :)
6/7 anonim válasza:
Én is megettem, de már nem szokott hagyni :)
7/7 anonim válasza:
A tápot én következő kajáig elteszem hűtőben (reggelig nem), a pépet kiöntöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!