Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha reggel lereszelek almát,...

Ha reggel lereszelek almát, akkor másnap is odaadhatom még?

Figyelt kérdés
Holnap reggel kezdenénk a hozzátáplálást és egy korty almalé miatt nem dobnám ki a többit :). Gondolom hűtőben eláll, nem?
2010. márc. 6. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne dobd ki, edd meg te! Másnap pedig reszelj frisset a babádnak.
2010. márc. 6. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
fájni fog a hasa tőle !
2010. márc. 6. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Ez komoly?? Nem is hittem volna, hogy ennyire vigyázni kell :(((. Akkor reszelek újat. Ha félbe vágok egy almát, egyik felét holnap, másikat holnap után reszelem le, az jó vagy az sem?

Nem egy almán múlik nyilván, csak mostmár érdekel, hogy mit lehet és mit nem :).

2010. márc. 6. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
te megennéd?reszelj le kevesebbet!
2010. márc. 6. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Igazából nem tudom, hogy lenne-e baja tőle a babának. De egy almán igazán nem problémáznék, megenném én. Anyukának is kell gyümölcs!
2010. márc. 6. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Persze, nem múlik semmi egy almán :).
2010. márc. 6. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha félbevágod, kiszárad, ha lereszeled, megbarnul. Én úgy csináltam, hogy csak annyit reszeltem le, amit megevett, eleinte csak egy icipicit, a többit megettem én, vagy odaadtam a nagytesókának. Egyébként sem jó a hűtött alma, nagyon hideg. Az alma ráadásul nem is drága és ha megeszed, pocsékba sem megy.
2010. márc. 6. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!