Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki segíthetne nekem? Más is...

Ki segíthetne nekem? Más is érzett már így?

Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam, és valamiért mégis mérhetetlenül szomorú vagyok és depressziós, hogy minden napom ugyanaz, teljesen egyforma, semmi változatosság nincs benne, és ugyanaz történik napról-napra. A férjem reggeltől-estig dolgozik, a barátnőim is. Anyósék messze laknak. Teljesen be vagyok fordulva, de lelkifurdalásom is van emiatt, mert nem akarok ilyen lenni! Már nem tudom mit tegyek és ki segíthetne, úgy érzem megőrülök, és napról-napra rosszabb lesz... :((
2012. febr. 23. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amit magadért megtehetsz, azt tedd meg! Fontos, hogy kilábalj ebből a depresszióból, mert ez csak gyűrűzik tovább, ha nem változtatsz. Nagyon nehéz, tudom, én 3 és fél éve ülök itthon a fiammal.

Tornázz otthon, minden nap menj ki levegőre legalább egy órára! Minden héten intézz magadnak szabad órákat, amikor is hátrahagyod a háztartást és a gyereket, férjed, menj barátnőzni. Erőltesd ezeket, akkor is ha most még nincs hozzá nagy kedved, járj a magad kedvébe, kényeztesd magad forró, illatos fürdővel. De a legfontosabb, hogy a külvilággal tartsd a kapcsolatot. Barátnőket szerezd vissza és teremts időt arra, hogy velük is lehess különben nagyon belemerülhetsz a depibe, és csak gyógyszerek fognak belőle kihozni. Ha kétéves korig nem változik lényegesen a helyzet, akkor bölcsibe add a gyerkőcöt, az mindkettőtöknek jót fog tenni.

2012. febr. 23. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Első körben kérdezd meg a védőnőt és a gyermekorvost! Nem játék. Ők meg tudják mondani mit kell tenni kihez kell fordulni. A kezeletlen depresszió veszélyes és jó hogy mersz segítséget kérni.

Amit magadért tehetsz hogy többet mozdulsz ki ,és keresel a környéken kismamákat akikkel lehet közös programotok.

Nem tudom mekkora városban élsz , van a baba torna , zene ovi , ha van menj el a gyerkőccel rendszeresen. Ha nincs akkor szervezzetek magatoknak Ti kismamák a közösségi házban klubbot pl.

2012. febr. 23. 11:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Merre fele laksz?
2012. febr. 23. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Budapesten lakom. 13.ker.
2012. febr. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!