Mi segíthetne nekem abban, hogy le tudjam magamban küzdeni a mások iránt érzett sajnálatot?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben.2009. dec. 9. 17:21
1/4 anonim válasza:
Segítesz nekik!
figyelj nem gáz h sajnálsz másokat de az én kérdésemre válaszolhatnál
mi bajom lehet?(info lent)
2/4 A kérdező kommentje:
Na például ha most válaszolnék a kamu kérdésedre, az is sajnálatból történne. Szóval nem. Ezaz, megtettem az első lépést.
2009. dec. 9. 19:49
3/4 anonim válasza:
Amikor másokat sajnálunk, tulajdonképpen önmagunkat sajnáljuk benne. Igazad van, az emberek nem akarják, hogy sajnálják őket. Egyenrangú kapcsolatokat akarnak.
Most lehet, hogy akik nem kívánják maguk ellőtt sem bevallani a saját gyengeségüket, kiszolgáltatottságérzetüket, és akkor lepontoznak engem. Én akkor is az igazat írom, mert egyedül ez segíthet. Pszichológushallgató vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Benyomtam a hasznost. Tényleg jó látni, hogy ritka, de azért van még a gyk-n érdemi hozzászólást író ember.
2009. dec. 11. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!