Gége hurut 16 hósan. Nektek mit irtak rá?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 09:40
1/8 anonim válasza:
légcsőhurutja volt a babámnak 5 hónaposan, Rectodelt kúpot kapott meg persze antibiotikumot.
2/8 anonim válasza:
Summamed szirup(antibiotikum), Calcimusc, szükség esetén Rectodelt kúp.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!mi is Recdtodelt kúpot kaptunk,és calciumot.antibiotikumot nem értem miért nem..
2012. febr. 24. 09:16
4/8 anonim válasza:
Légcsőhurut volt 14 hónaposan! Gyógyszertárban gyártott kúpot kapott, és 1-2 nap alatt jobbnak láttam tőle, az egész betegség lefolyása viszont egy hét, és pár nap volt! Mi nem kaptunk antibiotikumot! Szegényem az első napon úgy köhögött, hogy még a dokink is megijedt, amikor hallotta, hogy megfullad! Úgy köhögött, hogy mindent kihányt, amit előtte megevett!
5/8 A kérdező kommentje:
na igen,nálunk is ez a helyzet,csakhogy már lassan 2 hete benne van,és még mindig köhög rendesen,és az orra is folyik.. :/ szóval nemtudom jó e hogy nem kapott antibiotikumot.amúgy köszi a válaszodat!!
2012. márc. 1. 14:07
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Amikor az én kicsimnek volt ez, én rákérdeztem a dokitól, hogy meddig tarthat ez el, ő azt mondta, elég sokáig is elhúzódhat, akár két hétig is! Nálunk is volt akkor nátha is, nem tudom, ez a vele járója-e, de a nátha majdnem 2 hétig eltartott! Ha úgy látod, nem javul, vidd vissza a dokihoz! Nálunk amúgy szóba sem jött az antibiotikum! Nekünk még azt hiszem, Calcimuscot írt, de nem vagyok benne biztos! De arra orvos ismerősünk azt mondta, hogy ez az a gyógyszer, ami se nem árt, se nem használ! Jobbulást nektek!!!
7/8 anonim válasza:
Második vagyok: nálunk pár nap alatt elmúlt. Már második nap nem volt láza, meg a köhögés is csillapodott.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát elég sokáig elhúzódik,viszont egyenlőre nem viszem orvoshoz,aki egyébként nem valami jó háziorvos..,ugyanis közben én is náthás lettem,és lehet tőlem kapta el..
Mindenesetre nagyon szépen köszi a válaszodat!! :)
2012. márc. 2. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!