Pici fiammal már voltunk orvosnál(4hós), minden rendben. EGy csomó orrcseppet kaptunk. Porszívós orrszívóval kell mostmár szívogatni, szegényke nagyon fél, és sír.
Pár napja olyan, mintha hörögne, teli lenne huruttal. Kitisztítom a pici orrát teljesen, és ezek után is ugyan így hörgicsél. Nagyon rossz hallani. Láza nincs, kedve kiváló. Orra nem folyik.
Ha teli lenne lerakódással, és nem tudna levegőt venni mit tegyek???
Meg vagyok réémülve, első gyermekem.
Köszönöm a válaszokat
2010. márc. 4. 09:31
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki a Stodal homeós szirupot, se4gíthet felköhögni a váladékot. Ha 4 nap alatt se lesz jobb, vidd orvoshoz! De: a megduzzadt orrnyálkahártya is okozhatja az orr szörcsögését. Orrszívás előtt, után is használj orrcseppet (pl. homeós Euphorbium)!
2010. márc. 4. 09:34
2/5 A kérdező kommentje:
három fajta orrcseppet is kaptunk, persze használom.
2010. márc. 4. 09:36
3/5 anonim válasza:
Ha az orvos azt mondta minden rendben, akkor ne aggódj. megrémíted a gyereket is. Sűrűn szívd az orrát ha teli van lerakódással. Az, hogy sír és fél nagyon nem orvosolható... Utána nyugtasd meg. A száján tud levegőt venni. Ajánlom neked a sterimar orsprét, ami tiszta tengervíz, fellazítja a lerakódást és utánna könnyebben ki tudod szívni. Jobbulást! Hidd el hamar meggyógyul. Anyatejes?
2010. márc. 4. 09:38
4/5 A kérdező kommentje:
Már csak tápit kap, és egyszer almapürét.
Ismerem azt a sprayt, egyik a három közül amit használunk. A másik nasivin, a harmadik meg valami gyógyszertári.
A porszívó hangjától ijed meg nagyon és rémülten ordít. Már el sem raktam a gépet, ha kell többször kiszívom. (pumpásat használtam eddig). viszont az orrszívó-porszívó csövét hihetetlen rossz takarítani.
Sokba kerül egy elktromos ugye?
Probáltam a kicsit oldalt fektetni, de nem megy. Sem oldalt, sem hason nem szeret.
2010. márc. 4. 09:46
5/5 anonim válasza:
Ugyan igy vagyunk mi is.Én is adtam neki a stodált de az nem használt.Tegnap vittem vissza az orvoshoz Ambroxolt kapott ha jol irom,nincs elöttem,hogy megnézzem.Már hallom sokat javult.Én is ugyan igy kétségbe voltam esve.Vidd vissza az orvoshoz,nehogy letapadjon vagy bármi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!