Létezik két napos megfázás?
Figyelt kérdés
14 hós babám orra csütörtökön este/éjjel kezdett eldugulni, pénteken egész nap folyt neki és lázas is volt. elvittem orvoshoz, doktornénink azt mondta, hogy végig jön a fogacskája alul, emiatt sikerült bekapnia egy vírusfertőzést. Szombaton már csak kicsit folyt az orra, mára pedig semmi baja. Foga nincs új. Olyan mintha semmi baja nem lenne.Máskor két hétig is elhúzódik sajna sűrűn beteg.2011. jún. 19. 08:59
1/2 anonim válasza:
Létezik! Nekem a fiam 2 napig volt beteg, de mondta is a dokinéni, hogy gyógyszert se ír fel rá, mert ez gyorsan múlik. Így is lett. 3. napon még mértem a lázát (hátha); néztem a noziját, de valóban elmúlt neki. Figyelgesd természetesen több napon napon át is; csak írom, h. maga a jelenség létezik.
2/2 anonim válasza:
Nekem a 7 hónapos lányomnál volt ez a napokban, annyi kivétellel hogy csak hőemelkedése volt. De nálunk sincs fogacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!