Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Futás az ügyeletre? Szerdán...

Futás az ügyeletre? Szerdán látta a gy.orvos a kisfiam. A nem múló köhögésére köptetőt kapott. jön a hurut rendesen, szívom az orrát is, köhög. Mostanra 38,2 a láza popóban.A csillapító levitte. Vigyem vagy ne?

Figyelt kérdés
Szívem szerint vinném, de az ügyeletről majd mindenki a kórházba köt ki...Mit tegyek?
2009. febr. 28. 18:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én első babás vagyok és még szerencsére nem volt beteg a fiam. De én a helyedben azért bevinném ha megint felmegy a láza (popóban levontad a fél fokot?). Bár, amilyen aggódós a párom és én is, mi már úton lennénk... Inkább feleslegesen zavarjanak el, minthogy baj legyen.

Mielőbbi gyógyulást!

2009. febr. 28. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Mondjuk egy néhány hetes csecsemő esetében egyből ügyelet, de egy egyéves gyereknél én már nem vinném, csak akkor, ha a lázcsillapító nem viszi le a lázát, vagy esetleg olyan tüntet produkál. De ezeket nem lehet így eldönteni, hallgass az ösztöneidre! Ha úgy érzed, megnyugtat hogy látja orvos, akkor vidd az ügyeletre. De egy gyerekorvos ismerősöm azt mondta, hogy a gyereknek csak akkor kell lázcsillapító, ha levert és rosszul érzi magát. Ha nem, akkor felesleges, mert a szervezet legyűri a betegséget. És nem kell fölöslegesen gyógyszerhez szoktatni őket. (Nekem két gyerekem van, és a lehető legritkábban adok nekik gyógyszert) DE te ismered a gyereket, te döntöd el!
2009. febr. 28. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Felhívtam az ügyeletet, azt mondta a doktornő, csak akkor vigyem ha tovább emelkedik a láza( szerencsére nem). Megnyugodtam. Amúgy négy és fél hós. Köszönöm
2009. márc. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!