Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt valakinek olyan problémáj...

Dudu07 kérdése:

Volt valakinek olyan problémája a babájával, hogy a fülén lévő hurut ráhúzódott a nyakizmára? Tünet:fej jobbra döntése.

Figyelt kérdés

2012. jan. 6. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Homeopata gyermekorvost kellene megkeresned szerintem. Segíthet. Mennyi idős?

Én csak felnőttként éltem meg hasonlót, így elképzelhető.

2012. jan. 19. 20:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia.8hónaposan nagyon beteg volt,magas láz,hányás addig nem is csinálta ezt,egy idő utána kezdődött és egyre gyakrabban,ekor elvittem gyerekorvoshoz és akkor észrevették hogy hurut van a fülén.Érdekelne a tapasztalatod ezzel kapcsolatban én csak attól félk nehogy idegrendszeri probléma miatt legyen.
2012. jan. 20. 12:40
 3/5 A kérdező kommentje:
A hurut már elmúlt,már nem csinálja gyakran,de azért még néha és vajon mikor mulik el?1 éves most
2012. jan. 20. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyobb megfázás, influenza után volt ilyen, pár hétig tartott. Én orvosnál sem voltam, egyszer csak elmúlt.

Nem tudom, hogy babánál hogy van ez, ők még nem tudják elmondani, hogy fájdalom miatt döntik -e oldalra a fejüket, vagy nem is érzik, és egyszerűen úgy dől magától.

Én esetleg egy Dévényessel is megnézetném, ha nagyon feltűnik neked, és nem múlik, mert annak valami oka van, izületi, idegi.

Remélem azért valamit segítettem, bár tudom ez nem valami nagy támpont. Drukkolok, hogy minél hamarabb helyrejöjjön a pici tartása.

2012. jan. 20. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi a segítséget.A gyerekorvosunk véleménye szerint,ha idegrendszeri probléma lenne,akkor állandóan csinálná,de mióta meggyógyult a füle úgy veszem észre már nem olyangyakori.De lehet egy rossz szokásás is,Viszont azt mondja hogy ha a füle miatt volt,akkor időbe telik mire elfelejti,a neten keresgéltem és ott találtam hogy idegi probléma de nem pont ezzel a gonddal kapcsolatban és bebeszéltem magamnak sajnos.Remélem mihamarabb elmúlik neki
2012. jan. 26. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!