Örökbe adni 6 hónaposan? Van egy ismerősöm utánam szült 2 hónappal. Szerintem depressziós, bár nem nyilatkozik, tehát csak találgatok.
Borsodban lakunk. Találtam időközbe én is valamit itt, Holdam a nevük.
Bocsi sietek a gyerek miatt, de még írok.
10-es vagyok. Kedves 7-es, nem miattad írtam, a 3. válaszadó írta, hogy végső esetben a védőnő..
Én nem szólnék neki, nehogy bajba keverjem vele az anyukát.
pedig szólj a férjének!
ezek a furcsa gondolatok depresszióra utalnak!
Én most csöppentem ide.Több hónap eltelt, megoldódtak a problémák? Lehet, hogy nagyon fura amit mondok, de most 3 hónapos a kisbabám, és születése óta mellettem alszik a nagyágyban. Így a hitvesi ágyunkból családi ágy lett ugyan, de az együttléteket máshol is meg lehet oldani. Viszont cserébe 1-2 hónapos kora óta éjszaka nem hogy sírna, de igazából fel sem ébred, csak elkezd mocorogni, és onnan tudom, hogy éhes.Félálomban megszoptatom, a párom fel sem ébred mellettünk. minden nap este 7-kor megfürdettük, és egy idő után kialakult, hogy este 8-ra el is alszik.(mellé fekszem az ágyba és úgy szoptattom álomba). A mai napig így alszik, nekünk pedig este 8-10 közt van két szabad óránk egymásra. A pici kb 10 után szopik először, és 6 körül ébred.
Én is azt tudom mondani amit mások előttem. Két nagyon fontos dolog van. Az első, hogy KI KELL ALUDNIA MAGÁT RENDESEN. Nincs mese, mert ez az egyik oka szerintem a gondoknak. A másik, hogy EGYEN RENDESEN, VITAMINOKAT IS.Én dr.chen vitaminokat szedek (kálcium, magnézium, c-vitamin, Q10 és Femibion). Ez nem a reklám helye, nekem ezek váltak be.És persze kell valaki akivel őszintén, sokat beszélgethet, aki mindig meghallgatja. Ez gondolom te vagy, meg a párja kéne, hogy legyen. Ha igazán szereti, ő tud segíteni a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!