Mikortól kezd már el játszani is a kis csörgőivel, rágókáival a kislányom?
Figyelt kérdés
Kislányom 1-én lesz hat hónapos. Már van egy jó pár kis csörgője, apróbb játékai, rágókája. De sajnos hiába próbálom meg rávezetni, hogy hogyan is kell őket megfogni és szeretném elérni, hogy játsszon velük, egytől egyig csak idegesítik őt. :( Látom rajta, hogy frusztrálttá válik tőlük már egy pár perc után. Tudom, hogy azért mert még nem tudja rendesen megfogni őket, meg még pici ahhoz, hogy huzamosabb ideig eljátszon velük, de sajnos akkor is ilyen ha én mutatom meg Neki őket, vagy rázogatom a játékait ... stb. Ezért érdekelne, hogy mikor jön el az az időszak amikor már érdeklődéssel fogadja a játékait és örül majd ha rázzuk Neki őket, vagy ha kezébe adjuk azokat? Előre is köszi a válaszokat!2012. febr. 22. 15:52
1/3 anonim válasza:
Az én fiamat is főleg akkor kezdték el érdekelni a játékok, amikor már elkezdett kúszni, és amikor már tudott ülni, akkor élvezte igazán, ez kb. 7-8 hónapos korában volt.
2/3 anonim válasza:
Ha látod hogy frusztrált akkor ne erőltesd, ne rázogasd, találj ki más játékot. Nagyon szeretik pl. ha anyagot teszel rájuk és amikor lerántod valami vicces hangot adsz ki.
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, azt az én kislányom is nagyon szereti. :) Nagyokat kacag! A játékokat egyelőre elraktam későbbre, de azért néha bepróbálkozom velük, hátha még is meggondolná magát!! :)
2012. febr. 22. 20:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!