Meddig kell a babámnak tápszert adni?
Én is örültem volna, ha nem lett volna tápszeres a lányom, de nem volt elég a tejem.8 hetesen lett kizárólag tápszeres.
Azután meg annak örültem, hogy nem volt semmi baja a tápszertől.
Fél éves kora után annak örültem, hogy bármilyet vehetek neki, ami éppen akciós, mert tök mindegy volt, hogy milyet eszik.Onnantól elkezdtem neki a babajoghurtokat is, mert a kisasszony úgy döntött, elég neki napi 4 étkezés.
Viszont minimum egy éves korig(bár inkább 2) szükség van napi fél liter tej alapú táplálékra a csontok és az idegrendszer fejlődése miatt.
Így az én lányom tépszert reggelizett, főzeléket ebédelt és joghurtot, gyümölcspépet uzsonnázott joghurttal, pudinggal és tejpépet vacsizott szintén joghurtttal.De legalább metg volt a fél liter...
11 hós korában már tejitalt kapott (az volt akciós), 1 éves korától tehéntejet és azóta is...
Sajnos a te babád még pici ahhoz, hogy az összes étkezését kiváltsd.Örülj annak, hogy megeszi a tápszert, ami abszolút nem az ördögtől való!
A lányom majdnem 14 hónapos és eddig egyszer volt csak komolyabban beteg(lázas), míg az egyik rokon anyatejes kisfia átlagosan 2 havonta beteg.
A tápszer egyáltalán nem rossz, kiváló összetételűek ma már, nem csak zsír és cukor mint régen :)
9-nek!
Akkor te még 10évesen is tápszert fogsz neki adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!