Meddig kell a babámnak tápszert adni?
A tápszertől nem lesz semmi baja!
Az én kislányom is elejétől fogva tápszeres volt,mert nekem be se indult a tejem.Na és?Gyönyörű egészséges kislány már 23 hónapos.Én 1éves koráig adtam neki tápszert,utána áttértünk a bolti tejre.
1.vagyok
Még annyit.
Azért mert kap már rendes ételeket attól még a tápszert add neki.
Ezt úgy írod, mintha a tápszer valami méreg lenne.
Tudod, száz éve örültek volna, ha van tápszer, mert ha az anyának akkor nem volt teje, elég kétesélyes volt, hogy megmarad-e a baba.
Amúgy egy éves kor előtt nem javasolják a tehéntejet, tehát kb addig kellene tápszert adnod, de elég hamar hozzátápláltál, gondolom ezt sem fogod betartani.
1-2.vagyok
A hozzátáplálást nem kezdte korán én is 3,5 hónaposan kezdtem a kislányomnak.De ez mindenkinek a saját döntése.
Attól,hogy saját döntés,még korán kezdte, fél éves korig elég az anyatej/tápszer.
3. voltam, mindkét gyerekem kapott tápszeres pótlást
(és örültem, hogy tudok nekik mit adni, és nem kellett éhesen ordítaniuk a cicin)
A gyermekkori cukorbetegséget leggyakrabban a nyugati táplálkozás két nagy pillére, a gabonafélék és a tej fogyasztása okozza.
Én nem fogok tejet adni, egyáltalán. Most egy éves a babám. Tászert igen (HA).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!