15 hetes babamnak 2 napja megy a has, mivel tudnam megallitani? Tapszert kap meg csak, dokinal mar voltam
Figyelt kérdés
adjak neki krumplit vagy rizst?2012. jan. 30. 21:13
1/11 anonim válasza:
lehet nem jó a tápszer mit mondott az orvos? tegyél kicsit kevesebb tápszert a vízbe mint amennyit elő ír mert lehet neki erős és adj neki sok vizet már amenyit igényel ne teát sima vizet
2/11 A kérdező kommentje:
orvos azt mondta,virus...mert most jott volna elo,ha nem jo a tapszer?tobb vizet?attol pont a hasa megy meg jobban,nem?
2012. jan. 30. 21:31
3/11 anonim válasza:
nem hinném, hogy épp egy vírus közben kéne idő előtt elkezdened a hozzátáplálást. eleve le van gyengülve a szervezete, pont a gyomra beteg, ne terheld krumplival!
adj neki sok folyadékot, pici sót tegyél a teájába és normaflort adj neki.
ha vírus nem megállítani kell mert akkor elhúzódik a betegség. jöjjön csak ki...
5/11 anonim válasza:
nem a víz nem hajt és semleges de a só nagyon jó mint ahogy az előttem iró is irta
6/11 anonim válasza:
Smecta port kaphat hasmenésre, vagy ORS 200 tápszert. De szerintem jobb ha kijön aminek ki kell jönnie, arra figyelj, hogy ki ne száradjon, vizet kortyolgassa egész nap. Hányás nem volt?
7/11 A kérdező kommentje:
nem hanyt,csak szegeny mindent kifosik,tapszert kap csak,nem eszik sokat most...:(
2012. jan. 30. 22:03
8/11 A kérdező kommentje:
mert kell a viz?(utalja)mert nem jo a tej?
2012. jan. 30. 22:51
9/11 anonim válasza:
A víz a folyadékpótlás miatt kell, nehogy kiszáradjon. Kínáld meg vele súrún, az sem baj, ha csak pár kortyot iszik. Ha nagyon utálja és elfogadni sem akarja, akkor csinálhatsz neki koffeinmentes cukornélküli teát is.
10/11 A kérdező kommentje:
mert nem tapszer?
2012. jan. 30. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!