Baj, ha nem mindig ugyanazt a márkájú tápszert veszem a babámnak?
nekünk a korházban is és a gyerekorvos is kijelentette hogy mindegy melyiket adjuk csak mindig ugyan azt a márkát. nem tudom miért, mert én külfldön élek itt nincs receptírás vagy ilyenek.
kérdés mekkora a gyereked, mert szerintem ez ahogy írták az alergia miatt lehet, és szerintem 6 hó felett nem számít.
10 hónapos, reggel-este iszik tápszert, már azt veszem amelyik olcsóbb. (Nem mindegy sajna nekünk, hogy 2400 vagy 2000) forint. De csak két márka között: Beba és Milupa.
A babám mind a kettőt megissza, és semmi gondja.
Az én lányom megitta a Milumiltől kezdve a Mildibén át, a Hippet és a Babyloveot is.Amelyik olcsó volt.Tök mindegy volt neki.Kapott Humana-t is, csak annyi volt a lényeg, hogy a korának megfelelő legyen.Semmi gondja nem volt egyikkel sem.
Egyesek szerint piszok mázlista vagyok vele és valóban :)
Most egy éves, már tejet iszik :)
Szia!
Egyetértek veled kérdező, az én fiam is 7 hónapos, eddig a milupa komfort1 -et ette, és most vettem neki rossmanosat akcióban 900Ft-ért! Jóval olcsóbb, és szerencsére szereti!
Én egyébként az egyfajta tápszer híve vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!