Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Puha talpú babacipőben az...

Puha talpú babacipőben az utcára is mehet a gyerek?

Figyelt kérdés
Nem ázik be, vagy nem nyomja meg egy kavics a talpát ha pl. olyan a járda, illetve elég, ahogy fogja a bokáját? Itt most azokra gondolok, amit pl. a vaterán árulnak és csak gumírozott a bokarésznél vagy sima tépőzáras felül nyitott fazon. Sok helyen olvastam, hogy abban van a baba és fogja a bokáját, de el nem tudom képzelni hogy ez hogy lehetséges. Megfelelő egy járni tanuló gyereknek?
2012. febr. 21. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Azok a gumis belebujos cipők szobai viseletre vannak. Utcára mas puha talpu cipőt javasolnak. Pl.: [link]

Vagy: [link]

2012. febr. 21. 18:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Aha, gyanús volt... :-) köszönöm szépen a válaszod!
2012. febr. 21. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Utcára és nedves környezetbe nem ajánlják a puhatalpú cipőket, továbbá az erőteljes (kültéri) igénybevételt sem bírják ezek a cipők.

Nekünk egy puhatalpú cipőnk van bentre, és ősszel volt aktuális, hogy még járni tanult a kislányunk, így én ezt a cipőt vettem neki:

[link]

Igaz, hogy fiú cipőként árulják a Deichmann-ban, de nekem a hosszas nézelődés, cipő-hajlítgatás után ez tetszett a legjobban első lépés cipőnek. Abszolút hajlítható a talpa, puha a sarokrésze hátul, tépőzáras. Szuper kis cipő, még most is jó, nagyszülőknél bentre szoktam ráadni. Télre kiscsizmát kapott, az már valamivel merevebb, de addigra elkezdett szépen járni a lányunk.

2012. febr. 21. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A lányomnak én a lila Elefanten cipőt vettem, amit linkeltem. Télen nem hordta csak plazazni, vagy boltba. De most tavasszal kint is fogja, mert meg jó rá.
2012. febr. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!