Atópiás dermatitiszes, vagy ekcémás gyerkőcök anyukái, van köztetek olyan aki próbálta már a SENSOLITE-ot?
"Ellenjavallatok a Sensolite használatában
– akut gyulladásos állapot (fekély, bőr, fül, hólyag, ideg stb.)" ilyenkor a bőr is gyulladásban van, nem, ha "tünete" van a picidnek
Szia!
Igen én úgy látom, hogy használ. Nehéz elkülöníteni, mert ugye most sok mindent használunk. Amúgy régebben én a műtéti hegeimet is Bioptronoztam és nagyon szép lett mind. Amit viszont észrevettem, hogy nagyon szárítja a kis bőrét, ezért bővebben kenem a "testápolóval". Amúgy színterápiával használom, most a narancssárga fénnyel, pásztázva megyek végig a kis testén, előtte, utána Oxi spray-el fújom..bár szerintem ez nem ér semmit, viszont ártani sem árt. Igen azt tudom, hogy amíg aktívan "be van gyulladva" a bőre addig nem javallott a Sensolite, én inkább amolyan megelőzésre használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!