Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Atópiás dermatitiszes, vagy...

Atópiás dermatitiszes, vagy ekcémás gyerkőcök anyukái, van köztetek olyan aki próbálta már a SENSOLITE-ot?

Figyelt kérdés
Kimondottan tapasztalatok érdekelnének, nagyon horror ára van, de ha használna akkor a föld alól is előteremteném az árát.

2012. febr. 21. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ellenjavallatok a SensoliteŸ használatában

– akut gyulladásos állapot (fekély, bőr, fül, hólyag, ideg stb.)" ilyenkor a bőr is gyulladásban van, nem, ha "tünete" van a picidnek

2012. febr. 27. 12:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen én úgy látom, hogy használ. Nehéz elkülöníteni, mert ugye most sok mindent használunk. Amúgy régebben én a műtéti hegeimet is Bioptronoztam és nagyon szép lett mind. Amit viszont észrevettem, hogy nagyon szárítja a kis bőrét, ezért bővebben kenem a "testápolóval". Amúgy színterápiával használom, most a narancssárga fénnyel, pásztázva megyek végig a kis testén, előtte, utána Oxi spray-el fújom..bár szerintem ez nem ér semmit, viszont ártani sem árt. Igen azt tudom, hogy amíg aktívan "be van gyulladva" a bőre addig nem javallott a Sensolite, én inkább amolyan megelőzésre használnám.

2012. febr. 28. 08:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Milyen messziről és meddig? Hát elviekben a könyve úgy írja, hogy napi 2x 4-4 percig kell megvilágítani a területet, de mivel nálunk az egész bőrfelület érintett, ahogy írtam pásztázva megyek végig rajta kb 10-12 percig tart amíg végig érek.
2012. febr. 28. 08:50
 14/15 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen, mielőbbi gyógyulás a kisbabádnak, remélem hamar kinövitek
2012. febr. 28. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Érdeklődnék, kipróbáltátok a Sensolite-ot, ha igen: bevált?
2012. ápr. 19. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!