Altatási projektnél sok egyszerre a cici-anya és cumi megvonás?
Lányom minden éjjel ébred éjfélig félóránként, utána 3-4 óránként. Férjemnekiállt az altatási projektnek, ha felkel a lány, ő megy be hozzá.
Gondoltam, akkor egy sírással letudom a cumiról leszoktatást is, mert újabban ilyenkor nem fogadja el, csak csapkod, és kidobálja.
Amúgy első nap 2X 1 órát sírt, másnap már csak 1X1 és 1Xfél órát, tehát szerintem jól haladunk.
Most viszont a nappali altatásnál már fél órája ordít, bár már nyugszik meg lassan...
Sajnálom, de hullára vagyok merülve...
Én sem hagytam eddig sírni hagyni a gyerekem.
Most sincs egyedül hagyva, férjem ott ül mellette, de úgy godnolom, hogy 1 évesen már igazán hagyhatna aludni, nem kisbaba már.
Napközben 20-30 percet alszik csak-ez a másik nagy bánatom. Ennyi idő alatt sokszor még ebédelni sem tudok, nem hogy főzni, mosogatni, vasalni, és másról már ne is beszéljek...Szóval ez kivitelezhetetlen!
Nem látok más megoldást, ha már eddig nem tettem meg, most tanítom meg egyedül aludni. És ha eddig nem ment neki, nyílván csak sírással fog ezután, de ezt el fogja hagyni pár nap alatt.-remélem.Ha nem-így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!