SOS! 5 hónapos nem issza a tápszert! Mivel ízesíthetem?
most kezdtétek a hozzátáplálást és inkább kanalazni akar???
ha igen, akkor cumizavar, 2 hétig tart kb. addig persze próbálkozz és adj neki sok tejpépet ;)
ha nem, akkor bocs, hogy offoltam
Szerintem a napi 2-3 tejpép elég sok. Pl mikor mi sinlacot ettünk, utána 5-6 óráig nem volt éhes.
Nekünk ugyanez volt a helyzet egyébként, mikor a szopiról tértünk át a tápira. Míg csak egy tápi volt, mindegy volt neki az üveg is, a tápi is... De utána... Mi szerintem az 5. üvegnél tartunk (mam, jó nagy lukkal már akkor is, az x-es), és a humana banánosnál. Nem volt könnyű menet. :(
Szia!
Azért írtam, hogy szerintem sok a 3 pép, mert lehet, hogy attól nem éhes. Mi is ugyanígy voltunk.Akkor a főzeléket megette, de szerintük azt meg nem lehet még akkor (4hós volt), így le kellett szoktatnom a sima főziről, úgy hogy tápival kevertem.... A végén se főzi, se semmi nem volt jó neki. Szerintem hallgass az ösztöneidre. Próbálj neki főzeléket, gyümölcsöt is adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!