Melyik a laktatóbb a babának, a tej vagy a tápszer?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 12:04
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint bolti tejre gondolok, 1 év feletti babánál. Nem anyatejre!
2012. febr. 20. 12:04
2/9 anonim válasza:
nehéz kérdés :)
a bolti tej (2,8, 3,5) zsírosabb mint a tápszer.
viszont a tápszer hozzáadott vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz.
tippem szerint a bolti tej, de nem tudom
3/9 anonim válasza:
Én pont a napokban halottam erről egy elég érdekes riportot.Gyerekorvosok azt vallják,hogy a tej annyira testidegen egy gyermek,kisbaba számára,hogy 2 éves koruk alatt nem is ajánlják.Abban szerintem is lehet valami,hogy testidegen,mert egy felmérés/kutatás szerint a most tejnek nevezett dolgok valójában csak tejport tartalmaznak.Ebből is az1.5 ös tej az amit nem szabad venni.Tehát ez tényleg nehéz kérdés.....
5/9 anonim válasza:
Kaloriatartalmuk majdnem egyenlo. Kb. ugyanolyan hig is mindketto. De a tapszer velemenyem szerint egy BABANAK (baba=egy eves kor alatti gyerek, es a kerdesben baba szerepel] egeszsegesebb.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de odaírtam, hogy egy éves kor feletti gyerekről van szó!
Amúgy köszi a válaszokat!
2012. febr. 20. 12:47
7/9 anonim válasza:
Szerintem a tej laktatóbb,a tápszerben viszont több a vitamin.Míg mi tápszereztünk csak addig nem aludta át az éjszakát a kislányom.Most átáltunk arra hogy egyik este tejből kakaó,másik este tápszerből kakaó.Így a vitamin bevitel is megvan,de a tejhez is hozzászokik a szervezete.Ja és nem utolsó sorban azóta végig aludja az éjszakát.Azért teszek a tápszerbe is kakaót mert úgy laktatóbb.
8/9 A kérdező kommentje:
Na igen, ezért is kérdeztem, köszi a választ! Mert most tápszeres, általában végigalussza az éjszakákat. De már elkezdtük bevezetni a tejet, és félek, nehogy szegényem éjjel éhes legyen.
De ez is jó ötlet, hogy felváltva adod a kettőt.
2012. febr. 20. 13:09
9/9 anonim válasza:
Szerintem a tej laktatóbb, a tápszer pedig táplálóbb. A 13 hónaposom is tápszert iszik még, bár ő korababa volt, én igyekszem húzni-halasztani a tápszer elhagyását, mert olybá veszem, mintha multivitamint kapna naponta.:) És így a szükséges vasbevitel miatt sem kell aggódnom. (mert nem főzök minden nap húsos ételt sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!