SOS! Fogzunk? Tapasztalatokat szeretnék.
Figyelt kérdés
8 hónapos a fiam, 1 napja, hőemelkedés, láz van. Az ínye nincs megdagadva, de mint ha két fehér vonalat látnék alul az ínyén, kb 2mm vastag. Még biztos nem tört át, mert a recét nem érzem, ahogy végig húzom az ujjam, de kb mikor törheti át?2012. febr. 19. 21:54
1/5 anonim válasza:
Senki sem tudhatja, van hogy sokáig tart.
Ki kell bekkelni ezt az időszakot.
És bátran kenegesd az elfelejtettem hogyhívják krémmel, ami hűsíti.
2/5 anonim válasza:
Dentonix az a krém amit csak 3szor lehet kenni, és a Dologél amit annyiszor kenhetsz amennyiszer akarsz.Most mindent a szájába fog venni.Én lányom ilyenkor imád kenyérhéjat rágni! :) De a hűtőrágóka ilyenkor nagyon hasznos.Amikor nagyon szenved, akkor esténként adok neki lefekvés előtt Nurofent, de ezt is max 3 napig.
Kitartást!!!
3/5 anonim válasza:
Ha az ínyén nem látsz semmit, akkor még van idő! Nálunk az alsó 2-nél úgy volt, hogy nagyon bedagadt az ínye, majd fehér csík jelent meg rajta( már látszott a foga teteje) és kb 5napra bújt ki az egyik, rá 1 hétre a másik! Most a felső 2 nő és a fehér csík már 1hete látszik, de még nem törte át az ínyét...híg széklete is volt...szóval ezt nem lehet megmondani, erre nincs okos válasz:)
4/5 anonim válasza:
gumifogkefe (dm, rossmann) dentinox gél, VIBURKOL homeopátiás kúp ez nekünk tuti bejött a nehéz napokon
5/5 anonim válasza:
Panadol/Nurofen szuszpenzió.
Ha annyira fáj neki, inkább add be. Én nem kúpoznám - ha eltart 2 hétig, minden nap nem dugdosnék neki kúpot.
Dentinox ideig-óráig (pár percig) hat.
Masszírozd az ínyét, adj neki kemény dolgokat rágni, hátha az is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!