Mikortól vihetem tömegközlekedésen, nagy bevásárlásra, strandra, nyaralni? Ki hogyan és mikor csinálta ezeket?
Tömegközlekedni nem voltunk, nem szorultunk rá szerencsére, nagybevásárlásra először 7 hósan vittem, mert meg tudtam oldani nélküle is. Nyaralni aug-ban megyünk, de addigra már 11 hós lesz.
Annyira pici még a babád, otthon van a legjobb helye. Ha megteheted, nem vidd sehova, csak levegőztesd!
4 hetesen Westend vásárlás déltől este 8-ig ott voltunk.
6 hetesen Cora nagybevásárlás, este 7-től 8-ig.
Ilyenkor hazafelé mindig bealudt a kocsiban, s eset már nem keltettük fel fürödni,csak áttettük az ágyába, aludt másnap reggelig.
2 hónaposan korától már vittük minden felé magunkkal, heti egyszer mindig mentünk valamerre.Westend, Lidl, Piac, Csípőszűrés.
3 hósan 300km Nagyihoz, végig aludta az utat!
Soha semmi baja nem lett.Mindig rétegesen kell öltöztetni hogy tudd vetkeztetni ha melege lenne, ill. plád legyen nálad ha a boltban hűtő közelében vagytok meg ne fázzon. Nagy boltokban van mindenhol pelenkázó, de a kocsi hátsó ülésén is át lehet pelenkázni, megszoptatni, ill. ha tápszeres termoszban tudsz vinni vizet, a cumisüvegben a port. Tea vagy víz mindig legyen nálad, ha megéhezne ne sírjon míg oda nem értetk a kocsihoz, egy padhoz vagy nagy üzletekben van Baba Mama helyiség, a vevőszolgálatnál lehet elkérni a kulcsát.
Szerintem már nyugodtan elmehettek vele valamerre.
BKV val nem járunk szerncsére, mert van kocsink.
Viszont vásárolni mindig együtt megyünk, 3 hetes kora óta, most 3 hónapos.
Elég sokat megyünk amúgy ide-oda.
előző
Nyaralni Elbára megyünk a nyáron (augusztusban), Starndra nem szeretek járni, inkább lemegyünk a nyaralóba a Kis Dunához, de ha úgy adódik, hogy mégis mennénk (van egy 9 éves fiam), akkor visszük.
Nekünk is van utazóágy, még fiamé volt.
Itthon a nappaliban van felállítva, de voltunk már 3 napos hosszú hétvégén 8 hetes korában, akkor abban aludt, nem volt semmi gond.
utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!