Mikor mehetek el a kisfiammal együtt vásárolni (gyors
bevásárlásra gondolok)? A babóm kedden volt 2 hetes.
Sajna apa nem tud mindig elmenni, s ez a
kiszolgáltatottság már az idegeimre megy.
Akár most is. Vigyázz a légkondival, meg a nappal. Ennyi.
2009. júl. 31. 09:29
Kb. 2 hónapos koráig nyugodtan tudod vinni, tuti végig fogja aludni. Utána már, legalábbis Nekem, kell(ett) a másik fél is, aki lefoglalja. :-)
2009. júl. 31. 09:30
Nem tudom, nekem közel 2 hónapos a babám, de zsúfolt bevásárló központokba, boltokba és hasonló helyekre még nem nagyon vittem Igen a klíma miatt is, meg ép e miatt rengeteg bacilus kering, főleg most az influenza időszakban. Ilyen korán, 2 hetesen még nem tenném ki ilyennek a picit. Bár tudom, így komoly nehézségeket okoznak a bevásárlások-saját tapasztalat, .
2009. júl. 31. 09:32
Szia!
Lehet hogy engem túl parásnak fogtok hinni; de én nem vinnék ilyen kis babát magammal bevásárolni. És nem csak azért, mert nincs rá garancia, hogy végigalszik ; hanem mert a sok ember; bacik röpködnek jobbra -balra.... Én úgy 4-5 hónapos kora körül tervezem, hogy elindulunk bevásárolni. Aztán lehet, hogy csak túl parásan gondolkodom....
2009. júl. 31. 09:34
A kényszer nagy úr! Néhány apróságért a közeli boltba nyugodtan átugorhatsz. Én a mai napig tartok takarót a kocsiban, és ilyenkor csak rádobom, őrült módon tudnak hűteni az üzletekben, és ez nagyon veszélyes! Erre figylej, de különben már mehetsz is. Gondolom nem fél délelőtt akarsz tekeregni vele:-)
2009. júl. 31. 09:36
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.Igen sajna a klíma a legnagyobb baj,és az iszonyú hőség oda kint.Hát vég szükség esetén kisebb boltba azt hiszem el fogunk menni.
Köszi és szép napot!
Nekem meg pont azt mondták és tartottam is magam ahhoz hogya baba imunrendszere meg nem erősödik (pár hónap) addig bevásárlókp-ba ne vigyem.Nem csak a klima miatt hanem oda mindenki elmegy aki beteg és aki nem.Kis közértbe simán de a nagyba én nem mennék ilyen pici babával.De te tudod..
2009. júl. 31. 10:19
Szia!
Én 2 hónapos kora után vittem nagyobb üzletbe. A sarki kisboltban voltunk babakocsival, de a fél utca "ráugrott", hogy milyen édi, úgyhogy ebből a szempontból mindegy! A klíma miatt én sem vinném a helydben bevásárló központba még!
2009. júl. 31. 11:10
10naposan kellett előszőr kivinnünk,egy kórházi vizsgálatra.Dugig volt a váró,mindenféle emberrel.Innentől kezdve mindenhová vittük magunkkal.Csomoszor voltunk tescoba,plázába.Takarot teritek rá a légkondi miatt és viszek kissapkát.4és fél hónapos.
2009. júl. 31. 11:45
2 hónapos koráig ilyen helyekre nem vittem. Féltem ennyi ember közé vinni. 2 hónap után sem szívesen , inkább apa bement, mi addig kint sétáltunk.
Ha apa nem tud menni, próbálj rendelni a neten, akár élelmiszert is.
2009. júl. 31. 12:23
Kapcsolódó kérdések: