Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek minden fillér számít,...

Akinek minden fillér számít, milyen gyógyszerhelyettesítőket talált, használ, vagy a doki milyeneket ajánl ír fel?

Figyelt kérdés
Én a panadol szirup helyett a ben-u-ront, találtam fele annyiba kerül és fele annyi menniység kell belőle. Vagy a sterimár méregdrága, sós vizes oldatot kiürült orrsprays flakonba. Ha valaki tud még ilyeneket írjon.
2012. febr. 18. 06:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Off: Ha bemész egy patikába, vényes gyógyszerek esetén a gyógyszerészeknek most kötelességük felhívni a figyelmet, ha olcsóbb termékkel is helyettesíthető a felírt. Ha mégsem teszik ezt meg vagy vény nélküli gyógyszer-helyettesítőt keresel, akkor meg kérdezz rá, mit tud a patikus ajánlani. Szerintem ez célravezetőbb és tán biztonságosabb is, mint itt érdeklődni.
2012. febr. 18. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!