Dühkezelés, na de hogyan? Nektek milyen módszer vált be?
Figyelt kérdés
13 hónapos kisfiam, a dühét dolgok, térgyak földhöz vágásával ill. ütéssel és harapással vezeti le. Nem tudom miért, hogy honnan szedte ezt, de nem is ez a lényeg. Azt nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket ill. hogyan mutassak más módszert arra, hogy a dühét levezesse. Egyáltalán hogy tudja levezetni a dühét egy ekkora gyerek? Vagy hogyan kéne neki, mert igazság szerint lövésem sincs. Kérlek írjátokm eg, hogy nektek milyen módszer vált be. Köszönöm!2012. febr. 17. 17:38
11/13 anonim válasza:
utolsó vagyok
most olvasom, hogy a doki azt mondta add vissza? úúúristen! válts dokit! ilyet nem szabad, soha!!! ez nem jó doki, a pszichológia előadásokról biztos hiányzott :(
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenképpen kipróbálom a "nem" elkerülését. Remélem beválik. Sztem nem baj, ha visszakapja, mert akkor tudja, hogy mit csinál és milyen érzés. Hiába mondom még úgysem érti, viszont ez tényleg működik nálunk. Csökkent a verekedős esetek száma, remélem el is hagyjuk pár napon belül. Nálunk ez vált be, persze nem kell azt gondolni, hogy agyon ütöm, meg nagyon erősen adom vissza, de igenis úgy, hogy érezze hogy kellemetlen.
2012. febr. 18. 18:27
13/13 anonim válasza:
Agresszió agressziót szül!A babák azt csinálják amit a szülőktől látnak,hallanak!na most te úgy akarod leszoktatni a verekedésről,hogy te rá ütsz a kezére!Tehát te mutatsz neki egy példát!Lehet,hogy most rövid távon ez bevált de biztos vagyok,hogy a jövőben nem fog jóra vezetni!Legalábbis én így gondolom,hogy nem azt csinálom a gyerekemmel emiről pont leakarom szoktatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!