Melyik a legjobb hozzátáplálási módszer?
1) Állandóan frissen adni, előtte elkészíteni az ételt.
2) Megfőzni egy nagy adagot és azt lefagyasztani.
Annyi mindent olvasok már és nekem igazából időm nincs mindennap neki állni külön főzni neki is. Így eddig elkészítettem egy nagy adagot mindenből külön - külön és lefagyasztottam, majd ha kellett úgy vettem ki a hűtőből.
Most ekkor ez még se jó? Csak az az étel jó, amit tűzhelyről veszek le?
Én nem főztem minden nap. Nagy adagot csináltam és lefagyasztottam. Ki mondta, hogy ez nem jó?
Sem időm, sem energiám nem volt minden álló nap főzőcskézni.
Lehetséges, hogy ezt más nem így csinálja, de mondjuk ez korántsem érdekel.
Nekem soha senki nem mondta, hogy a fagyasztott kajának bármi baja is lenne. Persze van, hogy frissen főzök, de nekem logikus, hogy előre is készítek kaját, és azt lefagyasztom.
Ha megeszi a babád, miért ne lenne jó?
Én mondjuk semmi fagyasztottat nem tudok megenni, mert nem olyan már az íze. Valószínűleg egyelőre a bébikaját is úgy fogom csinálni, hogy megfőzöm és másnap még a hűtőből adom. Aztán lehet, hogy másként alakul majd.
Őszintén szólva a lányom imád bármit enni. Mármint, őt nem zavarja, hogy frissen vagy épp lefagyasztottan kapja az ételt. Imádja az ízeket, látszik rajta és hallani lehet, mikor kóstol vagy normál esetben eszik valamit.
Nekünk szerencsére a lefagyasztott anyatejjel se volt problémánk. Úgy ette, mint kacsa a nokedlit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!