Melyik a legjobb altatási módszer egy 1 éves babánál? Nektek mi vált be? Az én babám még mindig szopizás közben alszik el.
Nahát! Ez annyira aktuális nekem is,hogy ma először aludt el a kislányom a kiságyban szopizás után:))))Eddig mindig vagy cicin,vagy ringatással aludt el!!
Most már nincs annyi tejem,mert kevesebbet kér már,és hamarabb kifogy a cici,és ha nincs,akkor tudomásul veszi..utána rá szoktam tenni a vállamra,és ringatom,énekelek neki sokszor.Kezd rájönni,hogy ez a helyzet már elég kényelmetlen. Mocorog,lecsúszik az ölembe,szóval kényelmetlen,de már nekem is!! Fogtam,betettem az ágyba,és ugyanúgy simiztem tovább a kis buksiját,meg énekeltem tovább..remegő hanggal,annyira izgultam,hogy elaludjon...hát sikerült!! Remélem,innentől fogva így lesz!! Remélem,segítettem valamennyit!!
Amíg szopizott, szopi után egy kis risza, majd amikor majdnem aludt már, betettük az ágyba, popsiütögetés és elaludt. Most 17 hónapos, már nem szopizik. Lefekvés előtt kap egy kis kakaót, majd ölelgetés, be az ágyba, jó éjt puszi, és kijövünk.
(Fél éves koráig amúgy vele aludtam, és szopi közben aludt el, folyamatosan szoktattuk át a szobájába és le a cicin való alvásról.)
Tök természetes, hogy hányni kezdett, a tiltakozás egy jele, nem kell foglalkozni vele.
Nekem pont 1 évesen az "Aludj jól, gyermekek" vált be, 4 nap alatt egyedül aludt el.
Ha úgy gondolod, ez megér neked egy kis munkát, és hisztit, esetleg sírást és hányást, olvasd el, vágj bele, csináld végig, és menni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!