Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Három hónapos babák anyukái,...

Három hónapos babák anyukái, hol tartotok?

Figyelt kérdés

A babám most három hónapos, teljesen tankönyv szerint fejlődik, szóval nem dicsekedni, és nem is aggódni jöttem, csak kíváncsiságból. Milyen a napirendetek, mennyit eszik a baba, anyatejes vagy tápszert adtok neki? Mennyit alszik naponta? Éjszakák milyenek? Fejlődés hogy halad?

...és ami anyukát illeti, hogy álltok a fogyással? hát, nekem az nem akar menni :P

2012. febr. 17. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nos, az én fiam már 1 hónapja átalussza az éjszakát, napközben egyre többet van fenn, gügyög, sikongat, magyaráz egész nap :D:D Röhög mindenen :):) Hasról hátra, hátról hasra fordul már. :) 3300 grammal született, most 5800 gramm, sajnos már csak tápszeres :(

Rólam elég jól mennek le a kilók, de szeretnék elmenni futni vagy néha kondiba, de itt a futás most nem megoldható. Bokáig érő hó van mindenütt és nem kotorták félre az utakról sajnos. :/:/

2012. febr. 17. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi kedden leszünk 3 hónaposak. Éjszaka általában egyszer eszik, de van, hogy kétszer. Nappal mi is egyre többet vagyunk fent, ilyenkor nézelődik, beszélget.

Még nem sikerült megfordulnia, és a játékokat még nem fogja meg, bár két napja olyan mintha próbálná, de még nem sikerül neki. Ha kezébe adok valamit azt erősen szorítja. Nappal 5-ször vagy 6-szor eszik, attól függ éjszaka hányszor evett, és nappal mikor kel fel, mert a nappali alvások még elég rendszertelenek. Általában egy hosszút alszik ami 3 óra(van, hogy délelőtt van, hogy délután ez még nem állt be), és a többi 2-3 alkalommal csak fél órát.

Terhesség alatt 26 kg híztam, mára csak 6 kg van rajtam. Mind magától ment le, semmit nem csináltam érte. A maradék 6 kg annyira nem érdekel, majd lemegy ha nem szoptatok és lehet fogyózni.:)

2012. febr. 17. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Az én babám sem forog még, de nem izgatom magam miatta, ráér vele. 20 kiló lement? Gratulálok!!!
2012. febr. 17. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!