Mit tud 10 hónapos babátok? Evéssel hol tartotok? Mennyit alszik még?
Lányom ma 10 hós.
Már több időt tölt állva, mint ülve, mászni meg ezer éve nem láttam. Nappal kint vagyunk, a fűben van egy pléd, ott játszik, szaladgál a bébikompal, és köbejárja a babakocsit és a kertiszékeket. Kezdi formálni a szavakat, inni, anya, apa, vau, hápháp...
Reggel 8-kor ébredéskor szopizik, 10-kor gyümi, 12-kor főzi, 15-kor szopi, 18-kor főzi, majd fürcsi után 21-kor cici. Enni majdnem mindent eszik, amit lehet. A legújabb a kelbimbó, a kelkáposzta nem ízlett neki. Tejes dolgokat nem eszik még (én allergiás vagyok).
Este 21.30 előtt nem alszik el, néha később. Reggel 8-ig alszik. Napközben most teljesen változó, van hogy egyszer 2 órát alszik, van hogy 3X 2 órát, de van, hogy csak egyszer fél órát. Várom, hogy beálljon a rend.-) (sosem aludta ki azt az időt, amit a könyvek előírnak a korának. Most egész nap alszik 12 órát, ebből éjjel 9-10-et)
Bár a fiam még csak 29-én lesz 10 hónapos de azért leírom, mert nem hinném, hogy sokban eltér. 1 hete csak megy és megy egyedül, megáll, ha megbotlik leteszi a kezét. Imádja a zenét, táncol ezerrel, csak a babáknak integet mostanság, ha megtapsoljuk ő is megtapsizza magát. Dobja a labdát és rúgja is, autózik, könyveket nézeget, már képes végighallgatni egy rövidebb mesét, úgy hogy közben nem lapoz.
Enni sokmindent eszik, ha nem jön a foga, ha igen akkor a főzelék kimarad. Reggelire 210 ml tápszer, tízórai gyümi, ebéd főzelék, már sokszor azt eszi amit mi, uzsi gyümi+ rágcsálni való keksz, vacsi tejpép+ actíviás joghurt, alvás előtt 210ml tápszer.
Most jön a 6. foga.
Este8-tól reggel 7-fél8ig alszik. Napközben változó. Ha nyugis napunk van és nem megyünk a játszón kívül sehova, akkor délelőtt 1-1,5 délután 1 óra. Ha van itt valaki soha nem alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!