Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy altatod 2 hónapos babádat...

Hogy altatod 2 hónapos babádat, hason, háton, vagy az oldlán?

Figyelt kérdés
légzésfigyelővel vagy anélkül?
2012. febr. 17. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem csak 3 hetes a babám, de remélem nem baj, hogy válaszolok. Én leginkább oldalt altatom, néha háton. Légzésfigyelő nélkül....
2012. febr. 17. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Hason aludt, még most is úgy szokott 7 hónaposan. Akkor még volt légzésfigyelőnk.
2012. febr. 17. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Legtöbbször háton,éjjel van csak légzésfigyelő.
2012. febr. 17. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én babám, már nagyobb, de amikor ennyi idős volt sokat szenvedtünk az alvással, sok volt nála az önkéntelen mozgás, amitől felébredt, és a védőnő tanácsára hasra fordítottam mert így kevesebbet mozog, de kizárólag légzésfigyelő mellet ajánlott a hason altatás ilyen piciknél.
2012. febr. 17. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen leginkább oldalt aludtak, mert soha nem büfiztek evés után, elaludtak cicin, így ha jött mégis valami, ki tudott folyni gond nélkül. Légzésfigyelőnk egyik gyereknél sem volt, most a harmadiknál sem tervezem, kivéve, ha koraszülött lenne vagy valami probléma lenne ne adj isten, ami miatt jobb, ha mégis van.
2012. febr. 17. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 3hónpos, csak hason hajlandó aludni! Azóta átalussza az éjszakát. Háton sokszor felébred, próbáltam már.
2012. febr. 17. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindíg bekapcsolom a légzésfigyelőt, mert engem megnyugtat. Én hason altatom, egész pici kora óta csak hason tud jól aludni (háton felkelti magát ahogy "repked" időnként a kezével). Ha nem nagyon fáradt és nem alszik el ahogy beteszem hasra a kiságyba kap egy cumit, jah és a szundi kendő alap feltétel neki, mert szereti ha valami az arcához ér.
2012. febr. 17. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:

újabban hason alszik jobban.

Hasfájós, és a hasán 4-5 órát is alszik egyben éjjel, az oldalán, hátán csak nyöszörög és vergődik.

van légzésfigyelőnk.

2012. febr. 17. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!