Viszed (vinnéd) 20 hónapos gyermekedet a Mekibe?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 13:59
1/22 anonim válasza:
Mi 15 hósan voltunk, kapott sültkrumplit és chkennuggetset.
1x voltunk, most 17 hós.
szerintem vannak megrögzött meki ellenesek és akinek nem baj. mi magunk kb 2-3 havonta eszünk egyáltalán gyors kaját, így szerintem ennyi nem árt meg.
2/22 anonim válasza:
Szia!Igen viszem!Egy hónapban 1-2 megyünk.Sültkrumplit és csirkés hambit szokott enni.:D
3/22 anonim válasza:
Mindenki azt ad a csemetéjének amit akar! Nagyon nehéz úgy nevelni egy gyereket hogy bár látja a te szokásaidat neki még sem szabad! Félévente egyszer mekiztem szülés, terhességem előtt is így nem volt nehéz nem azt enni! Megmondom őszintén a sült krumplijuk nagyon finom, talán egyszer majd kap olyat! :D De nem leszünk mindennapi vendégük :)
4/22 anonim válasza:
19 hónapos a lányom és 3 hete voltunk először...
Kértem neki külön sótlan krumplit(akkor frissen sütik és nem sózzák meg,mert a sima még nekem is nagyon sós).Evett a karamell fagyimból és a sajtburgeremből is...azóta is azt emlegeti :DDD,de nem lesz minden napos,mert nem is egészséges kaja,meg rohadt drága is(bár a fene egye meg ,de én nagyon szeretem!!! :D
5/22 anonim válasza:
Lányom kb. egy évesen volt, mert a férjemmel be akartunk ülni. Kicsit leszedegettük a sült krumpliról a sót, és abból evett. Nagyon élvezte. Igaz, azóta nem vittük. (Most 4,5 éves :o)
6/22 anonim válasza:
Nyugodtan viheted. Fő hogy ne legyen ez rendszeres ha azt akarod hogy egészségesen éljen, mert ha rászokik és igényelni fogja abból csak gond lesz. De néha néha belefér.
7/22 anonim válasza:
18 honaposan vittem eloszor a kisfiam de nem szerette sem a sultkrumplit sem a sajtburgert. Igy egy ideig nem is probalkoztam. 22 honapos volt decemberben akkor ismet elvittem de az izlese nem valtozott. Megint en ettem meg a sajtburgeret meg a sultkrumplijat mert kikopte. :)) A ferjem adott neki a csirkes burgerbol de az sem izlett neki. Azota voltam vele KFC-be ott nagyon izlett neki a sult csirkecomb de a sultkrumpli ott sem kellett neki. Erdekes mert otthon meg megeszi a sultkrumplit. Ugyhogy most en varok vele meg aztan meglatjuk, hogy allunk par honap mulva. En nem vagyok meki ellenes. Havont egyszer ott szoktunk ebedelni a kolegaimmal (minden honap utolso pentekjen) a tobbi napon menut eszunk valahol a varosba.
8/22 anonim válasza:
Már csak kikapcsolódás szinten is nagyon jó.Főleg ebben az időben.Emberek közt van,lát sok új dolgot és mást eszik mint amit anya készít.Igaz a fiam már 15 éves de a 3-4-5-6éves szülinapját a mekibe tartottuk.Szerintem semmi kivetni való nincs benne!Szóval nyugodt szívvel ajánlom vigyétek el!!!Jó szórakozást kívánok!!
9/22 anonim válasza:
1évesen vittük először. Mindig kap egy sajtburger menüt sor ittál, vagy kólával. Havonta 3-4 alkalommal van Mekis kaja, ha nincs időm főzni, az az ebéd, vagy vacsi, na meg ha beteg, csak a sajtburger tudom vele megetetni. Nem vagyok ellene. Nem ezen él, megeszi a főtt ételt ebédre vacsorára.
10/22 anonim válasza:
Mi Mcdrive-ba szoktunk beugrani, ha megyünk vidékre a nagyikhoz (havonta 1-2 alkalom). Sült krumpliból mindig kap a fiunk is! Nagyon szereti! Legközelebb megkóstoltatjuk vele a sajtburgert is. Mi is mindig azt veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!