Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kúszik babátok?

Haramia kérdése:

Hogyan kúszik babátok?

Figyelt kérdés

Hét hónapos a kisfiam és mostanra jött bele igazán a kúszásba, úgy hogy akár az egész szobát átszeli pillanatok alatt. Viszont azt figyeltem meg, hogy csak egyik lábával tolja magát, másikat térdtől felfelé tartja, tehát kicsit ilyen féloldalazva halad. Van egyáltalán olyan, hogy "rendes" kúszás, vagy erre minden babának más a technikája? Tiétek hogyan csinálja?

Köszi a válaszokat!

2012. febr. 17. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Az enyém amolyan kommandós kúszást produkált!Bal kezével húzta magát miközben jobb lábával tolt magán egyet!Olyannyira szerette ezt a fajta mozgásformát hogy szinte 11 hós koráig csak így közlekedett!Ja és ő is bejárta pillanatok alatt így az egész lakást!
2012. febr. 17. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
nálunk még csak a "fókázás" alakult ki , de amikor próbálgatja ügyesen használja mind 2 lábát
2012. febr. 17. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam is így kúszott!A Dévényes gyógytornász jót nevetett rajta!
2012. febr. 17. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Aztán jött egy pár kezelés.
2012. febr. 17. 15:14
 5/7 A kérdező kommentje:
De ez miatt?
2012. febr. 17. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy emiatt dévényre kellene menni. Nekem is így kúszik a 8 hónapos fiam, aki teljesen normális, egészséges baba. Szerintem a válaszolónak valami izomletapadás állhatott a háttérben, de ettől még nem biztos, hogy nálatok is ez van. Az én babám kb 4 féle fázison ment már át a kúszásban, most éppen így kúszik, lehet, hogy egy hét múlva már máshogy fog.
2012. febr. 17. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az volt a baj nálunk hogy csak 10 hósan kúszott.Ilyen féloldalas volt.De azért mentünk tornára mert már rég másznia kellet volna.Ott derült ki hogy hypotoniás a felsőteste.Azért nem mászott.
2012. febr. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!