Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lett a lányommal? Már nem...

Mi lett a lányommal? Már nem bírom!

Figyelt kérdés

Kislányom 17 hónapos és egyszerűen megőrjít!

Eddig persze voltak hisztisebb nepjei,de amit most csinál az valami őrület.Nem jó neki semmi,egész nap nyafog mindenért(persze ha kimegynk semmi baja).Az evés is háború,beteszem a székébe,elkezd enni,aztán pár falat után úgy üvölt mintha nyúznák,és ezzel be van fejezve az evés.A fürdés is tortúra.Eddig imádott fürödni,mostmeg mintha fájna a fürdés!

Már nem bírom idegekkel:((((Mi lehet a baj?

2012. febr. 17. 12:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sorstársak!:-) a fiam 15hónapos,és pár napja ugyanez a szitu. Az sem jó,ha kimegyünk,a fürdés 10percig élvezetes és gyakorlatilag egész nap sír,nyoszorog. Nem tudok vele mit kezdeni,de már rosszul vagyok ettől az egésztől. Meg szomorú is vagyok,és várom,hogy jobb legyen.
2012. febr. 17. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:
csatlakozom, 18 hónapos a fiam, ugyanez a helyzet, de én már megszoktam, amióta jönnek a fogai (4 hónapos kora óta) ez a nyűg van, most épp a szemfogai jönnek, éjszaka sem alszik. A fürdéssel hasonlóan voltunk, de ez csak egy pár napig tartott, próbáld meg, hogy melegebb vagy hidegebb vizet engedsz neki. Tehát sztem biztos a fogzás miatt van, kitartás, nem tudsz mást tenni....
2012. febr. 17. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:

15 hónapos ikreim vannak. Hétfőn kezdték ugyanezt, mint a te lányod. semmi nem tetszett nekik, a kedvelt fürdést is végigbőgték, semmit nem ettek meg, ha már egymásra néztek, üvöltöttek.

aztán szerdára belázasodtak, irány a doki, kapunk gyógyszereket, csütörtökön még hiszti volt, és ma, pénteken már sokkal jobban vannak, így a bőgés is megszűnt...

lehet, csak beteg lesz...

nem köhög?

2012. febr. 17. 16:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem beteg.Láthatóan nincs semmi baja.Mst voltunk unokatesóméknál,beült a szobába játszani és 2 órán keresztül hangja sem volt.Szóval nem értem hogy miaz ami itthon ennyire bántja:(
2012. febr. 17. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!